Vi kör igen!

Det har nästan gått ett helt år sedan jag uppdaterade här sist. Vad har hänt sedan dess? Vi kör en recap, så vi vet var vi börjar:
Det stora är väl att jag flyttat från Skåne och bosatt mig i Jönköping. Det är nog det bästa jag gjorde under 2017 – jag trivs som fisken i vattnet här. Annars då? Eh.. det var väl typ det? Känns verkligen som det enda stora, och roliga som hände förra året. Jag hade en lite jobbig sommar, längtade liksom bara bort och njöt inte det minsta av sommaren. Jobbade på förskolan måndag – fredag, var ledig alla helger och var på någon fest då och då. Minns knappt mer vad jag gjorde. Längtade efter bättre tider. Det sägs ju att man inte ska längta bort, utan leva i nuet, men det gick inte där och då, och jag ångrar faktiskt inte det. Jag ska njuta i år istället, för livet är bra mycket härligare i år! Hade även haft en resa inbokad som aldrig blev av vilket gjorde att allt kändes trist och grått. Jag gav upp fotograferingen, helt. All motivation bara försvann, rann ur mig och jag visste inte vad jag ville. Men i slutet av 2017, efter jag landat i Jönköping, kommit in i mina egna rutiner, hittat fina vänner här.. ja, då kom det smygandes och jag ville fotografera allt och alla. Under julen befann jag mig i Skåne och bokade in lite fotograferingar och där och då kände jag att ja, 2018, nu kör vi.

Det var ungefär den re-capen ni får. Det finns mycket mer, såklart, men det är inte relevant. I’m here och är 100% säker på att jag vill skaffa lite fotojobb detta året. Så ser vi senare vart jag hamnar, detta ska bara vara rolig. Något jag gör när jag inte behöva plugga, något jag gör för det är kul! Det är det absolut viktigaste nu, faktiskt!

Jag tror vi sätter punkt där för detta inlägg. Det är söndag, veckans handling, städning och tvättning gjorde jag igår, så idag tror jag att jag passar på att jobba lite och ska ta mig en låååång promenad senare. Ja, härlig söndag med andra ord!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *