Massa nytt. Men ändå känns det inte helt hundra

Också var det måndag igen – egentligen min lediga måndag från förskolan men nu har det blivit ändrat. Känns som det hänt mycket sedan senaste inlägget. Jag har dels varit på en veckas semester i Berlin, så härligt och kul att få komma iväg lite och se nytt. Mitt företag är registrerat hos Bolagsverket, BE GENUINE photography it is! Chefen på förskolan hörde av sig i fredags och frågade om jag kunde jobba fler fasta timmar där så jag sa ja och nu är jag nästan uppe i 30 h/veckan där och eftersom jag jobbar extra ganska mycket så blir det mellan 30-40 h per vecka så det är helt perfekt. Fotograferingen har jag inte riktigt kommit igång med dock, och det suger. Och jag tvekar fortfarande på om jag klarar av detta men jag måste ju våga testa (försöker jag intala mig själv).

Jag har också en ny resa inbokad – en rolig sådan! Över påsk åker jag och tre vänner till the UK för hälsa på Terese som pluggar där. Hela gänget samlat, i England denna gång. Åh, det ska bli så himla mysigt :).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *