Snödag

Godmorgon, idag börjar jag på förskolan först 11 men med tanke på snön som kommit det senaste dygnet i Skåne så ville jag ut och fota lite självporträtt. Tänkte uppdatera fliken ”Om” på hemsidan – med en korthårig Angelica :). Håller tummarna att jag får brev från Skatteverket idag eller imorgon, så jag kan gå ut med att jag bytt namn och att företaget inte kommer heta Angelica Bengtsson Photography. Har valt ett annat men vill inte byta mina sociala medier förrän allt är klappat och klart. Skynda skynda Skatteverket!!!!

Hade velat spela in lite filmmaterial också i snön och klippa ihop en video men vi har så mycket snö här att jag inte kan gå i trädgården utan att drunka i snön så tänkte att jag i så fall får göra det efter jobbet. Tänkte även flirta till mig någon vän som vill ut i snön i eftermiddag (och då kan jag kanske filma också!!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *