Det handlar om att våga

Februari, och jag har äntligen registrerat företaget! Fick hjälp med det i måndags och idag hade jag brev från Skatteverket – med massa jobbiga frågor kring min verksamhet men det är väl bara till att vara glad och svara på det. Ska skicka in det imorgon tänkte jag så det går så snabbt som möjligt, vill ju få allt klart!!!

Igår var en kick-ass-dålig dag och idag är det typ tvärtemot. Idag är en KICK-ASS DAG och jag älskar livet. Igår låg jag hemma i min säng och kände i princip att allt sög, och jag ifrågasatte mig själv så mycket. Vad har jag gett mig in på??? Eget företag? Hur FAN ska du klara det? Vad tänkte jag med? Varför tog jag inte heltidstjänsten på förskolan och gjorde det som var säkrast? Idag känner jag tvärtom, typ. Har fått en jobbförfrågan som gör att jag studsar av lycka, är glad att jag har en halvtidstjänst där jag får jobba mer om jag behövs och jag kan, är STOLT att jag vågade ta steget att ta den osäkra vägen och tycker det är häftigt att jag kan säga att jag är 19 år och har (snart) ett eget företag. High five Angelica, och sluta aldrig vara sådär, den som gör det osäkra före det säkra och följer hjärtat. Jag tror du vinner på det i slutändan :).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *