Sakta men säkert

Ny vecka, nya tag! Igår var jag faktiskt på ett möte med NyFöretagarCetrum, de ger gratis rådgivning och hjälp till nya företagare så det var himla givande. Jag vill egentligen inte ta hjälp utan jag vill klara mig själv, men det är också viktigt att saker blir rätt när jag faktiskt ska starta ett företag så får släppa den där spärren för en gångs skull. Jag kan inte allt, även om jag så önskar att jag kunde! Jag ska tillbaka dit om 2 veckor och då ska jag får hjälp att registrera företaget, så det blir precis lagom till februari börjar. Har en fotografering bokad redan innan dess dock, så nu händer det lite grejer. Äntligen går det lite framåt liksom!

I november förra året kontaktade en tjej mig för hon ville ha hjälp med bilder till sitt gymnasiearbete. Fotograferingen hade vi i början av december men längre än så har inte de bilderna kommit eftersom mitt photoshop svek mig kring jul, så det är faktiskt nästa mål – att bli klar med de bilderna. De är precis ivägskickade för urval av vilka hon vill använda så tills hon hör av sig igen ska jag nog sätta mig och läsa fototidningar. Har 10 st nästintill olästa tidningar som jag fått under årets gång (ingick en prenumeration när jag köpte min kamera) men jag har inte haft ork eller lust till att läsa. Nu ser jag det som världens chans att suga i mig mer kunskap och inspiration till mitt fotograferande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *