First of the year

Okej, min första jobbvecka av 2017 är snart över, och även om det varit väldigt annorlunda så känns det bra.

Innan jul slutade mitt Photoshop att fungera, så ni kan väl gissa hur panikslagen jag var? Några dagar senare kom det upp att datorns windows var oäkta. Kul!!!! I veckan var jag i alla fall och fixade det (tänk vilken fantastisk skola som låter en komma tillbaka och uppdatera licensen!!!!) så igår och idag har jag fixat klart min hemsida. Lite småfix kommer säkert göras efterhand men nu känns det bra att visa upp den igen. Jag gillade den innan också, men jag tröttnar lätt på design och sådär, men att fixa nytt på en hemsida varje månad är tidskrävande.

tussi

Och såhär såg det ut idag när jag försökte jobba. Älskade älskade katt. Hon är underbar, men ibland är hon mest i vägen faktiskt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *