Det är på riktigt

Jag har läääänge haft en tanke på att någon gång starta eget och jag har läst många quotes om att ”gå sin egen väg” och ”våga testa” osv. Ja, ni vet ju vad för värld vi lever i med peppande quotes på facebook, instagram, twitter, bloggar.. ja, överallt i vardagen. Och jag har många gånger tänkt att det är såklart man ska satsa på något, följa sina drömmar och göra något som kanske är lite risky – men jag har aldrig riktigt gjort det. NU är det faktiskt på riktigt. Jag är liksom nervös för detta, men det får bära eller brista. Jag vill testa. Jag måste testa!!!!  Igår skrev jag på mitt anställningsbevis som vara fram till den 30/6-17, och jag är så glad att jag bestämt mig och att jag i alla fall försöker. Det är ett stort steg för mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *