14.56 en fredag

Att börja 06.00 är inte så kul, men att sluta 13.30 en fredagseftermiddag är däremot helt fantastiskt!!

Men!!! Tänkte mest skriva att det löst sig inför nästa termin. Är glad och lite rädd, men jag tror det kan bli bra. Och det känns kul med någon utmaning framför mig där jag måste lära mig nytt, utveckla mig själv och ta ansvar. Jag har dock inte skrivit på några papper om anställning nästa år men chefen bönade och bad (typ) att jag skulle stanna kvar i barngruppen där jag är nu och jobba 100%, och hon övertalade mig nästan (hej känslo-angelica som får dåligt samvete) men alltså nej, jag måste lyssna på mig själv och var motivationen och inspirationen finns. Min plan kanske fallerar helt, men då har jag åtminstone provat. I alla fall, hon ville ha kvar mig där hon är nu, men jag sa hur jag tänkte och sa att jag vill ha 50% eller inte alls. Och jag kommer få jobba 50% på förskolan (och kunna utöka om det finns behov), och kommer alltså ha tid för att jobba med fotografering sidan om. Det blir bra!!! Och jag kommer vara kvar på samma förskola, så hur bra har jag inte fått det sedan studenten? Är så glad!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *